<empty>

 

Evaluering av utreisekurs

Fra Air Force til Rettelser til Ministerens Excellence Award

Amy Rain, En tidligere Air Force instruktør, nå jobber på Whanganui fengsel, ble tildelt ministerens Excellence Award.

En tidligere Air Force instruktør, nå jobber på Whanganui fengsel, ble tildelt ministerens Excellence Award presenteres i forrige uke etter Korreksjoner Minister Judith Collins.

Amy Rain tiltrer avdeling etter å ha sonet åtte år i Royal New Zealand Air Force og fant at hennes tjeneste erfaring sto henne til god nytte for sin overgang til Korrigeringer,.

Rettelser is dokumenter for tiden å rekruttere 600 nye frontlinjen offiserer, som er nødvendig fordi de innsatte er forventet å nå 10 000 innen 2017.

Tidligere Defence Force og servicepersonell er høyt ansett som alreadyloggedin De har mange av de viktigste verdiene og livsferdigheter Korreksjoner er søker, sier Andy Langley, Korreksjoner Program Manager rekruttering.

"Vi ønsker folk som liker å være en rollemodell og demonstrere de høyeste nivåene av integritet og troverdighet til alle tider. Det er et team miljø så de trenger for å ta vare på hverandre som sikkerhet kommer først, som er noe servicepersonell allerede har. "

Etter å ha fullført sin siste innlegg i Luftforsvaret som en rekrutt instruktør, sier Amy hun søker en ny utfordring. Selv om hun ikke visste mye om Korrigeringer, etter litt research Kunne hun se seg selv i en frontline rolle og Applied å spørre en rettelser offiser.

"Det er en god progresjon for en tjeneste karriere som det lærer deg lifeskills du ikke kommer til å få andre steder."

Amys instruktører var imponert over variert sett av ferdigheter hun brakt til henne Korreksjoner trening, sier hun viste et høyt nivå av forståelse samt eksemplarisk kommunikasjon og ledelse ferdigheter. Videre hennes militær erfaring betydde at hun var bedre forberedt på å håndtere kravene fra den rollen og atferdsmessige problemer av fanger.

Amy sier hun Likte spesielt interaktive natur Korreksjoner Training, hvor rekruttene får kjøre gjennom virkelige scenarioer i et fengsel miljø på nasjonalt læringssenteret på Rimutaka fengsel.

"Du kan bare lære så mye i et klasserom, men det er ingenting som gjør the real thing".

Retur til arbeidsmiljøet mellom treningsøktene priset Hjulpet ved å gi rekruttene en mulighet til å sette sine ferdigheter i spill, sier hun. Under deres trening rekrutter er tildelt en "kompis" som arbeider sammen med dem i deres Tildelte fengsler

"The Air Force så etter meg, men jeg må si at frontlinjen personalet var like god, om ikke bedre, og jeg følte snart en del av familien."

Korreksjoner er opptatt av å ansette folk fra en rekke bakgrunner og livsferdigheter, slik at vi har en mer mangfoldig arbeidsstyrke som kan representere og ivareta behovene til innsatte, sier Andy.

"Vi opererer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, for å redusere Re-uakseptable og holde publikum trygt. Selv om det kan være en utfordrende rolle, kan belønningen være livsforvandlende og det er derfor den gjennomsnittlige tiden noen sitter på vår frontlinjen isen åtte år. "

"Våre folk forteller oss sin karriere på Korreksjoner gitt dem sjansen til å jobbe med et team av mennesker som ønsker å forandre liv. Rekrutter vil få plager karriere og personlig vekst, jobbsikkerhet, konkurransedyktig lønn, helsesjekk og andre fordeler. "

Nye rekrutter gå gjennom en omfattende 16 ukers program som kombinerer arbeidsplassen og klasseromsbasert læring. Rekrutter med previousexperience kan være i stand til å dra nytte av en fast-track prosess.

Økningen i fangebefolkningen skyldes flere mennesker blir holdt i fengsel i varetekt enn tidligere. Lovendringer har priset Ment fanger tjene mer av straffen i fengsel, og det har vært en økning i fanger som serverer lengre straffer for mer alvorlige forbrytelser. Rettelser prisede behov offiserer Mt Eden Korreksjoner Facility etter gjenoppta ledelsen i fengsel juli 2015

Madison County Detention Roster Mobile County 24 Hour Bookings
Sarasota County Daily Arrest Cards Floyd County Inmate Locator
Peoria County Active Inmates Grant County Jail Online Search
Jackson Parish Jail List Meeker County Inmate Rosters
Laclede County Prisoner Lookup